Webdesignz

Internet is enorm in opkomst. Het wordt in sneltreinvaart een steeds populairder medium dat het gebruik van andere (“ouderwetse”) media zoals kranten, radio en televisie flink laat afnemen. Dat is ook niet verwonderlijk, want het is een zeer voorname, gebruiksvriendelijke, snelle en actuele informatiebron. Daarnaast is internet voor veel mensen een ontspanningsvorm en wordt het steeds vaker gebruikt voor het dagelijkse gemak (o.a. kopen van producten, internetbankieren).

Gevolg hiervan: steeds meer mensen en bedrijven trachten producten of diensten middels een website aan de man te brengen. De doelen van deze sites kunnen nogal uiteen lopen (informatief, commercieel, persoonlijk, etc). Een webpagina is dan vooral een visitekaartje van een persoon, bedrijf, product of dienst.

Door de enorme toename aan websites ligt de nadruk steeds vaker op het (veelal overdreven) grafische ontwerp. De site moet er steeds vlotter, moderner en heftiger uitzien, waardoor het geheel vaak onoverzichtelijk, traag of onduidelijk wordt. Vaak wordt er minder aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker/klant, degene voor de site uiteindelijk gemaakt wordt. Gevolg: ontevreden klanten die met 1 muisklik naar de concurrent surfen omdat ze te lang hebben moeten wachten, zoeken of helemaal geen antwoord kregen op hun vraag.
 
Vajo Webdesignz concentreert zich juist op het inhoudelijke verhaal van een webpagina. Dit wordt verpakt in een nette lay-out met professionele aanblik, rekening houdend met gebruiksvriendelijkheid. We benaderen iedere nieuwe opdracht vanuit de wensen van de opdrachtgever, zodat er op maat gewerkt wordt. Dat vinden we van groot belang, alsmede kwaliteit, originaliteit, service, professionaliteit en snelheid. Klant is koning, dat geldt ook op de digitale snelweg!